Google Talk
 
Jenama
 
Troli
0 Barang
 
Terlaris
 
Featured
 

Golden Horse Cosmetics (Skin Care)

Widelia Beauty Store memperkenalkan Set Penjagaan Wajah Golden Horse Cosmetics. Widelia Beauty Store adalah pengedar/ejen yang sah. Semua produk didatangkan dari butik GHC. Berikut serba sedikit latar belakang GHC.


Golden Horse Cosmetics telah di formulasikan selama 52 tahun sejak 1958, sehingga kini , GHC telah dijual lebih dari 10 buah negara di serata dunia dan sangat digemari oleh kaum wanita juga lelaki dari pelbagai peringkat umur .

Berbekalkan pengalaman praktikal selama 52 tahun, kualiti dan mutu 
GHC sering ditingkatkan dengan memperkenalkan bahan-bahan mentah dan formula termaju dari Jepun, Perancis, Amerika dan Switzerland untuk membuat produk yang terbaik . GHC dihasilkan dengan teliti dan profesional serta dengan kawalan kualiti yang ketat . Ia merupakan suatu produk unggul yang mendapatkan pujian dari ramai pengguna.

Rangkaian 
GHC ini bersifat natural, tidak menyakitkan dengan tekstur halus dan lembut. Semua bahan kosmetik mematuhi peraturan Biro Pengawalan Famaseutikal Kebangsaan (National Pharmaceutical Control Bureau) di setiap negara dan mendapatkan kelulusan tanpa kesan sampingan seperti merkuri dan logam berat.

Untuk kulit yang tetap muda dan cerah, gunalah Golden Horse Cosmetics yang diedar terus dari pengedar yang sah . Mutu Produk GHC ini akan sentiasa ditingkatkan dari masa ke semasa supaya produk yang dihasilkan lebih baik dan sempurna agar penggunanya akan kelihatan Muda dan Cerah selamanya.


Single Set Golden Horse Cosmetics
Single Set Golden Horse Cosmetics
Basic Set Golden Horse Cosmetics
Basic Set Golden Horse Cosmetics
Trial Set Golden Horse Cosmetics
Trial Set Golden Horse Cosmetics